marți, 21 martie 2017

Proiect Nou Cartierul Visoianu

Inca de la inceput Cartierul Visoianu a fost gandit ca un mic oras, in interiorul caruia locuitorii pot beneficia de avantajele unui stil de viata modern, de aceea Noul proiect va avea 8 blocuri turn dispuse pe 13 nivele, iar complexul va cuprinde:
- un parc de joaca pentru copii amenajat pe 2000 mp;
- un hypermarket de 2000 mp;
- o sala de fitness;
- pista pentru alergare;
- spatii verzi pentru recreere;
- parcare supraterana gratuita;
- gradinita si scoala primara particulara;
- supraveghere video si paza cartier;
- dispozitive speciale pentru parcarea bicicletelor;
- plan proiect de reciclare a gunoiului prin montarea de containere pentru colectarea selectiva a deseurilor.

Cladirile din Cartierul Visoianu respecta cele mai inalte standarde europene de siguranta si confort, finisajele de calitate si anii de experienta in constructii, este alegerea ideala pentru casa ta.
 

Un comentariu:

  1. „Benjamin Briel Lee a fost foarte profesionist în orice moment, ținându-mă la curent cu tot ce se întâmpla, dacă aveam întrebări, el era întotdeauna disponibil să răspundă. Aceasta a fost prima mea achiziție de locuințe, nu știam prea multe despre procesul de împrumut, el a făcut foarte ușor să înțeleagă lucrurile despre care aveam întrebări. Mi-a plăcut foarte mult să lucrez cu el. ”
    Este un agent de împrumut care lucrează cu un grup de investitori care sunt dispuși să finanțeze orice proiect sau să vă împrumute orice sumă cu o dobândă foarte scăzută. Contactați Benjamin Briel Lee E-mail: Lfdsloans@outlook.com
    Numărul aplicației Whats: + 1-989-394-3740.

    RăspundețiȘtergere